Яка особливість целюлози в складі кормів NATURE'S PROTECTION?

02.05.2019 16:08
Целюлоза, зазвичай іменована клітковиною, є дуже важливою частиною раціону харчування тварин. Саме тому деякі сухі корми NATURE'S PROTECTION доповнені цим елементом. Яку користь клітковина надає на організм, більш докладно про це - в цій статті. Читати далі
Опубліковано в Розділі О питании Автор: Юрий Рязанов

Особливості годування дорослих кішок з домашнім способом життя

13.08.2018 16:55
Тієї миті, коли тільки одомашнили котів , людина взяла на себе велику відповідальність за ї х здоров'я. Домашній спосіб життя змінив звички котів, вплинув на їх харчування. У дикій природі м'ясоїдні хижаки  родини котячих урізноманітнюють свій раціон, поїдаючи травоїдних тварин разом із вмістом їх шлунка – травами, злаками. Тому ... Читати далі
Опубліковано в Розділі О питании Автор: Игорь Плуженко

Годування дорослих собак (від 18 місяців) максі порід (понад 25 кг)

10.11.2017 20:01

Кожна тварина індивідуальна – зі своїм характером, своїми звичками, пристрастями і, звичайно ж, своїми захворюваннями. Професійні заводчики собак знають, до яких хвороб схильна та чи інша порода і складають раціон таким чином, щоб виключити патологію. Розробники готових кормів для дорослих собак максі порід так само зробили упор на профілактику хвороб, характерних для великих порід собак.

Читати далі
Опубліковано в Розділі О питании Автор: Юрий Рязанов

Годування собак-юніорів великих і гігантських порід

19.10.2017 16:11

Щеня великої або гігантської породи – гордість родини, захисник і ще одна дитина, що вимагає уваги і особливого підходу. Мало хто загострює на цьому увагу, але малюк великої породи зазнає значних трансформацій, адже від народження до дорослого стану його вага збільшується в середньому в 80 разів! Для порівняння, у дрібних собак цей показник дорівнює 20. Саме тому питання годування майбутнього гіганта повинно бути одним з пріоритетних.

Читати далі
Опубліковано в Розділі О питании Автор: Юрий Рязанов

Годування дорослих собак міні порід (від 8 місяців)

02.10.2017 20:25

Крихітні вихованці – це віддушина, маленька дитина, яку хочеться пестити і плекати. Декоративні породи собак вимагають індивідуального підходу із безліччю обмежень та коригувань майже в усьому, особливо у харчуванні.

Читати далі
Опубліковано в Розділі О питании Автор: Игорь Плуженко

Загальні особливості годування собак

16.09.2017 17:36

Годування собаки вимагає певного підходу, адже у малюків і дорослих псів абсолютно різні потреби. Тому вік – не останній критерій для підбору харчування.

Читати далі
Опубліковано в Розділі О питании Автор: admin admin

Годування вихованців в залежності від розміру породи

16.09.2017 16:13

Вибираючи правильний раціон, варто враховувати габарити улюбленця, адже, наприклад, у той-тер'єрів не такі потреби в харчуванні, як у сенбернарів.

Читати далі
Опубліковано в Розділі О питании Автор: admin admin

Харчування цуценят у 2-4 тижні

16.09.2017 09:37

Турбуючись про раціональне харчування малюка ви закладаєте наріжний камінь його подальшого здоров’я та розвитку. Дбати про збалансований раціон цуценя — це обов’язок кожного господаря.

Читати далі
Опубліковано в Розділі О питании Автор: admin admin